Ik ben Erwin Claassen en ben geboren in Eindhoven. In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Limburgse opleiding voor Fysiotherapie te Heerlen. Sinds 2001 ben ik werkzaam in Cadier en Keer als mede-eigenaar van deze praktijk. In 1994 ben ik mij gaan specialiseren in manuele therapie, volgens model SOMT, en hierin heb ik een master behaald in 2009.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik ben Marco Cools en ben geboren in Eindhoven. In 1987 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie te Heerlen. Sinds 1990 ben ik werkzaam in Cadier en Keer als mede-eigenaar van deze praktijk. In 1994 ben ik mij gaan specialiseren in manuele therapie, volgens model SOMT, en hierin heb ik een master behaald in 2012.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik ben Jeannine Faarts-Vranken en ben geboren in Eijsden. Sinds de begindagen ben ik al werkzaam bij de praktijk voor fysio- en manuele therapie Claassen en Cools. Hier verzorg ik de administratie en deskwerkzaamheden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik ben Johan Bruijnen en ben geboren in Maastricht. Ik ben eigenaar van Diëtheek Maastricht en heuvelland, een organisatie van en door diëtisten gevestigd in Zuid Limburg. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Gezondheidswetenschappen aan Universiteit Maastricht en in 2005 ben ik afgestudeerd aan Voeding en Diëtiek aan de Hogenschool van Arnhem en Nijmegen. In 2010 heb ik een Integrale opleiding orthomoleculaire geneeskunde afgerond en in 2012 Sondevoeding in de eerstelijn. Sinds 2014 werk ik ook op locatie in Cadier en Keer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
  
 
 
 
 
 
Ga naar boven